Χίος: Παράτησε το σκυλί του στο μπαλκόνι για δύο μήνες

You are currently viewing Χίος: Παράτησε το σκυλί του στο μπαλκόνι για δύο μήνες
Χίος: Παράτησε το σκυλί του στο μπαλκόνι για δύο μήνες

Μία ακόμη περίπτωση κακοποίησης σκυλιού συνέβη στη Χίο, όπου ιδιοκτήτης κατοικίδιου το άφησε στο μπαλκόνι για δύο μήνες και συνελήφθη από τις αρχές μετά από καταγγελία!

Σύμφωνα με το aigaioreport.gr συνελήφθη στις 31/8 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Με βάση καταγγελία που έγινε, ο συλληφθείς διατηρούσε σε εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι) της οικίας του στην παραπάνω περιοχή, δεσποζόμενο ζώο συντροφιάς (σκύλο), μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από την νομοθεσία προϋποθέσεις.

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

Μάλιστα, η Νένα Παλαιοπάνου, μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου ανέβασε φωτογραφία με το σκυλί που ήταν παρατημένο για ένα δίμηνο στο μπαλκόνι, ενώ στη λεζάντα ανέφερε το εξής:

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

«Ο Κτηνίατρος κ. Καρατζάνος που εδρεύει στη Χίο, πέραν του ότι τοποθέτησε τσιπ, έφτιαξε βιβλιάριο υγείας και έκανε εμβόλια στο ζώο του κατηγορουμένου ακριβώς ΠΡΙΝ τη δίκη, για να τα χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ως ελαφρυντικά, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν κατείχε τίποτα από αυτά, βεβαίωσε ότι το ζώο στην φωτογραφία “δεν έχει σημάδια κακοποίησης”.

Ποια είμαι εγώ να το αμφισβητήσω..;».

Σημειώνεται, ότι για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας

Αφήστε μια απάντηση