Δεν απολαμβάνουν όλοι οι σκύλοι τη παραμονή τους σε υπαίθρια πάρτυ η συναυλίες

You are currently viewing Δεν απολαμβάνουν όλοι οι σκύλοι τη παραμονή τους σε υπαίθρια πάρτυ η συναυλίες
Δεν απολαμβάνουν όλοι οι σκύλοι τη παραμονή τους σε υπαίθρια πάρτυ η συναυλίες

Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να ακούν ήχους από 20 με 20.000 Hz σε αντίθεση με τους σκύλους που η ακοή τους φτάνει στα 55, 000 Hz .

Άραγε αρέσει στους σκύλους να παρευρίσκονται μαζί μας σε συναυλίες η Party ;

Ή είναι επιθυμία / καπρίτσιο του ανθρώπου βάσει της λογικής του να καλύψουν την έλλειψη εκτόνωσης του σκύλου τους ;

Δείτε όλα τα προϊόντα με ευεργετικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου στην υγεία του σκύλου

Ισως ένα ποσοστό σκύλων που έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά από μικρή ηλικία σε διαφορετικούς ήχους και με διαφορετικές εντάσεις ναι , φυσικά παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο το περιβάλλον που ζει ο σκύλος (( αν έχει μεγαλώσει σε αστικό περιβάλλον ίσως να είναι πιο εύκολο από έναν σκύλο που έχει μεγαλώσει σε περιβάλλον επαρχίας , η από ένα σκύλο που προέρχεται από καταφύγιο με ελλιπή έκθεση σε διαφορετικούς ήχους .

Οπως είναι τελείως διαφορετική κατηγορία λόγω και της ειδικής εκπαίδευσης που έχουν περάσει οι σκυλοι οδηγοί τυφλών η τα service dogs.

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

Όπως τονίζει σε έρευνα της η Liza Spector ιδρυτής του #Trough_the_Ear_of_dog

(( Σε αρκετούς σκυλους αρέσει η μουσική αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το είδος της μουσικής. Οι χαλαροί αργοί ρυθμοί , τα απλούστερα μοτίβα και οι χαμηλότερες συχνότητες αποφορτίζουν το νευρικό σύστημα του σκύλου , εν αντιθεσει με τους έντονους γρήγορους ρυθμούς η την πιο συνθέτη μουσική συχνά με πολλα όργανα και υψηλότερες συχνότητες φορτίζουν το νευρικό σύστημα του σκύλου .))

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

Φυσικά εν κατακλείδι επειδή δεν μπορώ ούτε θέλω να επιβάλω την άποψη μου γύρω από το θέμα του (( πάω παρέα η όχι ; με το σκυλο μου σε συναυλίες η Party )) .

Βρείτε το χρόνο και εκτονώστε τα κατοικίδια σας και εν συνέχεια μπορείτε κάλλιστα να πάτε να εκτονωθείτε και εσείς . Εάν φυσικά σας είναι πρακτικά αδύνατο να το πραγματοποιήσετε , ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε το αν μπορείτε να έχετε ένα σκύλο .

PuppyIsland 2220
PuppyIsland 2220

ΥΓ Δεν απολαμβάνουν όλοι οι σκύλοι τη παραμονή τους σε υπαίθρια πάρτυ η συναυλίες το αντίθετο συμβαίνει , την επόμενη φορά ξανασκεφτείτε εάν αξίζει το κόπο να ταλαιπωρήσετε το καλό σας φίλο .

Εκπαιδευτής σκύλων : Loco Kenzy

PuppyIsland 2221
PuppyIsland 2221

Αφήστε μια απάντηση