Δημοφιλή διαδραστικά παιχνίδια για τον εμπλουτισμό τής καθημερινότητας των σκύλων και πως πραγματοποιούμε την εισαγωγή σε αυτά (Μέρος 2ο)

You are currently viewing Δημοφιλή διαδραστικά παιχνίδια για τον εμπλουτισμό τής καθημερινότητας των σκύλων και πως πραγματοποιούμε την εισαγωγή σε αυτά (Μέρος 2ο)
Δημοφιλή διαδραστικά παιχνίδια για τον εμπλουτισμό τής καθημερινότητας των σκύλων και πως πραγματοποιούμε την εισαγωγή σε αυτά.

Σύμφωνα με ολες τις τελευταίες μελέτες σκύλοι που εισήχθησαν σε διαδραστικά παιχνίδια εμπλουτισμού σταδιακά είχαν ευχάριστες εμπειριες , χαμηλότερη διέγερση , και λιγότερο αγχος και απογοήτευση .

Δείτε όλα τα προϊόντα με ευεργετικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου στην υγεία του σκύλου

Συχνά μέσα από τον εμπλουτισμό μπορουμε να θεωρήσουμε δεδομένο ότι ένας σκύλος χρειάζεται να αναπτύξει τις δεξιότητες του και να ασχοληθεί με περισσότερα παιχνίδια .

Από την πλευρά μας όμως πρέπει να παρέμβουμε και να(!)(!) διδάξουμε στο σκυλο πως να χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι , ώστε η εμπειρία να εξελιχθεί σε ευχάριστη διαφορετικά χάνουμε το νόημα να προσφέρουμε μια ‘’εμπλουτίστικη ‘’ εμπειρία .

Ο εμπλουτισμός είναι σημαντικός για ολους τους σκύλους , ανεξάρτητα από την ηλικία η την φυλή τους. Οι σκύλοι που ικανοποιούν τις ανάγκες τους μέσω σωματικής και πνευματικής διεργεσης είναι συνολικά ποιο χαρούμενοι ποιο υγιείς και εκφράζουν λιγότερες ανησυχίες για την συμπεριφορά τους . Όπως ολες οι δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων , είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με αργό ρυθμό πριν αυξήσουμε τα κριτήρια , διαφορετικά τα σκυλιά μας είναι πιθανό να μην διασκεδάζουν. Όταν δεν απολαμβάνουμε κάτι τείνουμε να το εγκαταλείπουμε. Τα παιχνίδια εμπλουτισμού μπορούν να γίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικά και χρήσιμα παρέχοντας στους σκύλους μας θετικές διεξόδους για την μείωση του άγχους και την παροχή απασχόλησης στην καθημερινότητα τους .

PuppyIsland 2220
PuppyIsland 2220

Πως εισάγουμε το ‘’Treat snake’’

Το ‘’treat snake’’ μπορεί να εισαχθεί ως παιχνίδι πρώτα χωρις φαγητό εντός του .

Το υλικό το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι αρκετά ελαστικό και ευέλικτο στη χρήση του κάτι που ενθουσιάζει τους περισσότερους σκύλους. Το παιχνίδι με ένα άδειο ‘’ treat snake ‘’ μπορεί να σας βοηθήσει να διδάξετε το σκύλο σας πως να παίζει πριν την προσθήκη του φαγητού σαν επιπλέον στοιχείο .

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

Στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να το γεμίζετε με μικρά κομμάτια τροφής ώστε να είναι αρκετά εύκολο στο να πέφτουν, και έτσι ο σκύλος θα ενθαρρύνεται να παίζει περισσότερο.

Δημοφιλή διαδραστικά παιχνίδια για τον εμπλουτισμό τής καθημερινότητας των σκύλων και πως πραγματοποιούμε την εισαγωγή σε αυτά.
Δημοφιλή διαδραστικά παιχνίδια για τον εμπλουτισμό τής καθημερινότητας των σκύλων και πως πραγματοποιούμε την εισαγωγή σε αυτά.

Εν συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε μεγαλύτερες ποσότητες σε διαφορά μεγέθη και έτσι βοηθάτε το σκύλο να μάθει πως να χειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι .

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

Ένα επιπλέον στοιχείο που θ ενθουσιάσει το σκύλο σας είναι να τοποθετήσετε τροφή σε μορφή πάστας έτσι ο σκυλος θα περάσει αρκετή ώρα γλείφοντας το και να μην το εγκαταλείψει εφόσον τελειώσει η τροφή .

άν ο σκύλος σας δυσκολεύεται να βγάλει τη τροφή , μπορείτε να κόψετε την μια άκρη του ‘’ treat snake ‘’ ώστε να πέφτει ποιο εύκολα η τροφή . Καλή επιτυχία..

Εκπαιδευτής σκύλων : Loco Kenzy

Δες εδώ όλα μας τα Παιχνίδια ! ! !

Αφήστε μια απάντηση