Ένα τσόου – τσόου στη Θεσσαλονίκη «πρόδωσε» τον ληστή!

You are currently viewing Ένα τσόου – τσόου στη Θεσσαλονίκη «πρόδωσε» τον ληστή!
Ένα τσόου – τσόου στη Θεσσαλονίκη «πρόδωσε» τον ληστή!

Μπορεί ο σκύλος να είναι οι αγαπημένος φίλος του ανθρώπου, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που τα ίδια τα σκυλιά αντιδρούν.

Δείτε όλα τα προϊόντα με ευεργετικές ιδιότητες της Μαστίχας Χίου στην υγεία του σκύλου

Σκύλος φαίνεται να «πρόδωσε» τον ιδιοκτήτη του, αποκαλύπτοντας την εγκληματική του δράση.

Πρόκειται για ένα σκυλί ράτσας τσόου – τσόου, το οποίο ο 31 ετών ιδιοκτήτης φαίνεται να είχε μαζί του, όταν αποπειράθηκε να ληστέψει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

Οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων και τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ζώου αξιοποιήθηκαν, ανάμεσα σε άλλα στοιχεία, από την αστυνομία, που ερευνούσαν τον τελευταίο καιρό τους δράστες πανομοιότυπων ληστειών.

Σε αυτές τις συνθήκες, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τόσο τον ίδιο όσο και τον 40χρονο συνεργό του, οδηγώντας τους στη Δικαιοσύνη.

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το συγκεκριμένο δίδυμο φέρεται να διέπραξε από τον περασμένο Απρίλιο 15 ληστείες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, «χτυπώντας» κυρίως καταστήματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

PuppyIsland 2220
PuppyIsland 2220

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και ανάλογα με την περίπτωση, απειλούσαν τα θύματά τους είτε με σύριγγες είτε με μαχαίρι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Η «λεία» τους φαίνεται να ξεπέρασε τις 3500 ευρώ. Σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου απολογήθηκαν, ενώ με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Οι ίδιοι επικαλέστηκαν την τοξικομανία τους για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

PuppyIsland 2221
PuppyIsland 2221

Αφήστε μια απάντηση