Μια γάτα αποφάσισε να γεννήσει, ενώ καθόταν στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας της.

You are currently viewing Μια γάτα αποφάσισε να γεννήσει, ενώ καθόταν στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας της.
Μια γάτα αποφάσισε να γεννήσει, ενώ καθόταν στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας της.

Η 18χρονη Ellen Fransen, από το Andijk της Ολλανδίας, επέστρεψε στο σπίτι της μετά από επίσκεψη σε μια φίλη και ανακάλυψε ότι η γάτα της, η Asrael, τριών ετών, είχε αρχίσει να γεννάει.

Η Asrael είχε ήδη γεννήσει ένα γατάκι πριν αποφασίσει να μετακινηθεί και να βολευτεί στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας της, Ellen, για το υπόλοιπο του τοκετού.

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

Αρχικά αναστατώθηκε από τη σκέψη ότι η γάτα της θα γεννούσε στην αγκαλιά της, αλλά όταν η Ellen προσπάθησε να μετακινήσει την Asrael πάνω σε μερικές πετσέτες, η Asrael θα έκλαιγε γοερά μέχρι να την αφήσει να ξανακαθίσει στην αγκαλιά της Ellen.

Μετά από δύο ώρες γεμάτες ανησυχία, γεννήθηκαν και τα πέντε γατάκια, τα οποία είναι καλά και εξακολουθούν να είναι μαζί με τη μητέρα τους, Asrael.

Η Ellen αποφάσισε να καταγράψει τη μοναδική εμπειρία πριν την ανεβάσει στο TikTok, όπου το βίντεο έχει πλέον συγκεντρώσει πάνω από 4,9 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

«Οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές, μερικές ήταν αρνητικές, λέγοντας ότι δεν είναι αληθινό ή αηδιαστικό, αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά… Νομίζω ότι είναι τιμή μου!», δήλωσε η Ellen.

Δείτε όλα τα προϊόντα μας

Αφήστε μια απάντηση