Τα σκυλιά θέλουν να τα φιλάμε;

You are currently viewing Τα σκυλιά θέλουν να τα φιλάμε;
Τα σκυλιά θέλουν να τα φυλάμε;

Πόσες φορές έχουμε νιώσει την ανάγκη να φιλήσουμε τον σκύλο μας…

Έχεις μία κουραστική ημέρα στη δουλειά, γυρνάς σπίτι και βλέπεις ξαφνικά τον σκύλο σου να τρέχει προς το μέρος σου γιατί έλειψες πολλές ώρες και ένιωσε την ανάγκη να έρθει κοντά σου. Εκείνη τη στιγμή ασυναίσθητα και εμείς θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη αυτή στο σκύλο μας.

Τα σκυλιά θέλουν να τα φιλάμε;
Τα σκυλιά θέλουν να τα φιλάμε;

Τον παίρνουμε αγκαλιά, τον χαϊδεύουμε και πάνω στη χαρά μας για την αγάπη που μας δείχνει, του δίνουμε και ένα φιλί στη μουσούδα ή πάνω στο κεφάλι. Αν όχι όλοι, τότε σχεδόν όλοι έχουμε κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Άραγε τα σκυλιά θέλουν να τα φιλάμε; Νιώθουν κάτι με το δικό μας φιλί;

Κρεβατάκια σε όλα τα μεγέθη μέχρι και 4XLarge

Η απάντηση είναι τόσο απλή που την έχουμε μπροστά μας και δε χρειάζεται κάποια ανάλυση από ειδικό.

Δεν κρύβεται η χαρά τους

Λέμε πως η απάντηση είναι μπροστά μας γιατί όταν θα δείτε τον σκύλο και τον αγκαλιάσετε και αρχίσετε να του δίνετε φιλιά, να χοροπηδάει πάνω μας, να τρέχει μέσα στο χώρο ή να προσπαθεί να μας γλύψει στο πρόσωπο δηλαδή να μας ανταποδώσει το φιλί.

Όταν είναι κουτάβι ο σκύλος δεν καταλαβαίνει και τόσο την κίνηση του δικού μας φιλιού, όμως από την άλλη νιώθει πως είναι μία ένδειξη αγάπης. Όσο όμως μεγαλώνει και καταλαβαίνει τις κινήσεις των ανθρώπων, τότε νιώθει και την έννοια του φιλιού.

Δείτε τη μεγάλη μας γκάμα σε λουριά και περιλαίμια

Βέβαια θα πρέπει να προσέχουμε αρκετά όταν θα κάνουμε την κίνηση να φιλήσουμε έναν σκύλο. Καλό θα είναι αυτό να το επιχειρούμε στο δικό μας σκύλο για τον οποίο γνωρίζουμε ότι είναι καθαρός και έχουμε προσέξει φυσικά για παράσιτα στο τρίχωμά του.

Δε φιλάμε ποτέ αδέσποτα και επίσης σκυλιά τα οποία τα έχουμε να ζουν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, κήπο, αυλή κ.ά..

Δείτε όλα τα προϊόντα μας

Αφήστε μια απάντηση