Βόλος: Καφετέρια τυπώνει στα ποτήρια του τα σκυλάκια που χρειάζονται σπίτι (εικόνες & βίντεο)

You are currently viewing Βόλος: Καφετέρια τυπώνει στα ποτήρια του τα σκυλάκια που χρειάζονται σπίτι (εικόνες & βίντεο)
Κυπελλάκια για καφέ με σκύλο

Μία πρωτότυπη και πολύ έξυπνη ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες ενός καφέ στον Βόλο, με στόχο να βοηθήσουν έμπρακτα στην υιοθεσία των αδέσποτων ζώων.

Πάνω στα χάρτινα ποτήρια του καφέ τυπώνουν τις φωτογραφίες των σκυλιών και των γατιών που ψάχνουν σπίτι. Στόχος είναι να μπορέσουν όλα να βρουν υιοθεσία και να πάψουν να είναι αδέσποτα.

Καφετέρια στον Βόλο τυπώνει στα ποτήρια της τα σκυλάκια που χρειάζονται σπίτι

Η πρώτη εικόνα δείχνει σκυλάκια και γατάκια να ποζάρουν σε μια σειρά από χάρτινες κούπες. Η ιδέα προέρχεται από το εξωτερικό, όπου έχει ήδη εφαρμοστεί σε κάποιες χώρες με επιτυχία, ενισχύοντας τις προσπάθειες των φιλοζωικών οργανώσεων για υιοθεσία περισσότερων αδέσποτων.

Όπως λέει η Όλγα Οικονόμου, ιδιοκτήτρια της καφετέριας, η κοινωνία του Βόλου έχει αγκαλιάσει θερμά αυτό το εγχείρημα και ήδη η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς.

Η παγκόσμια ιδέα για τα ζώα

Όπως μάλιστα ενημερωνόμαστε από την ίδια πηγή, υπάρχει και μια πιτσαρία στο Νιού Τζέρσι, με την ονομασία Angelo’s Pizza, που όποτε χάνεται ένα ζώο στην περιοχή της στέλνει μαζί με τις παραγγελίες της τη φωτογραφία του αγνοούμενου τετράποδου πάνω στο κουτί, ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Να μια ακόμα χρήσιμη ιδέα.

Επιστρέφοντας στο Βόλο, το νέο εγχείρημα λέγεται Stray Coffee και η διεύθυνσή του, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης που ενδιαφέρονται, είναι Παρασκευοπούλου 7.

Καφετέρια στον Βόλο τυπώνει στα ποτήρια της τα σκυλάκια που χρειάζονται σπίτι
Καφετέρια στον Βόλο τυπώνει στα ποτήρια της τα σκυλάκια που χρειάζονται σπίτι

Ακόμα και η πινακίδα του έχει το σχέδιο ενός σκύλου και μιας γάτας, τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη φιλοζωική αποστολή του.

Αφήστε μια απάντηση